LACTOSE-INTOLERANTIE

Hier sta je dan… Je hebt de diagnose lactose-intolerantie gekregen en het advies om hiermee naar een diëtist te gaan. Helaas zijn nog heel veel diëtisten niet genoeg bekend
met lactose-intolerantie.

Ik heb nu zelf meer dan 10 jaar geleden de diagnose gekregen en door trial en error (vooral error) heb ik zeker voldoende kennis om je hiermee te helpen. De diëtist toen kon me helemaal niet helpen en veel lactose-vrije producten waren er nog niet.
Daardoor ben ik zelf op zoek moeten gaan en heb ik helemaal anders leren eten. En met succes!!
Weg buikpijn en ziek zijn, weg slap gevoel en hallo energie!!

In 2 sessies (intake en opvolging) van ongeveer 1,5u loods ik je door de do’s en don’t van
lactose-intolerantie. En ik maak je wegwijs in de Sun Sea & Food methode.
Tijdens de 1ste sessie bespreken we onderstaande onderwerpen. Ik beantwoord je vragen en je krijgt van mij een weekmenu op maat, met recepten. Tijdens de 2de sessie krijg je de kans om meer vragen te stellen en geef ik je feedback. Je krijgt ook een mooie bundel met alle informatie.

  • Wat is lactose-intolerantie?
  • Waar vind je lactose?
  • Welke vervangers zijn er?
  • Etiketten lezen.
  • 10 stappen van Sun Sea & Food
  • Tips & tricks
  • Berekening van je energiebehoefte.
  • Weekmenu + recepten
%d bloggers liken dit: